Skip to content

Områdeplan opdatering

Vi arbejder fortsat på at få gennemført planen for fornyelse af de grønne områder med forskellige tiltag hvert år.

Her i 2019 er vi igang på arealet ved “Egekilen” stien fra Skovgærdet/Møllegærdet og ned mod broen. Vi arbejder også med arealet ved “Tjørnelunden” (stien mellem Bakkegærdet og Aagærdet ned mod kløften). Her er allerede etableret 2 aktivitetsspots, og indenfor meget kort tid opsættes et koldbøttestativ og et klatrenet.

Vi forventer at færdiggøre de igangværende projekter i 2019, og vente med nye tiltag til 2020. Det er fortsat sådan, at når vi påbegynder etablering af nye arealer, vil vi gå i dialog med de grundejere, der bor tæt op af de planlagte aktiviteter.

Denne hjemmeside benytter cookies. Ved at fortsætte brugen accepterer du vores brug af cookies.